Hudlege Drammen

Hudlege nær Drammen

Våre hudleger

Ellen Slevolden: Hudlege utdannet ved Rikshospitalet

Linn Landrø: Hudlege utdannet ved Rikshospitalet

Martin Enger: Hudlege utdannet ved Rikshospitalet

Kjetil Guldbakke: Hudlege utdannet ved St. Olavs hospital.

Lokalisasjon

Oslo Hudlegesenter ligger ca. 30 minutters kjøretid fra Drammen.

Behandling

Våre hudleger behandler alle hudsykdommer. Vanlige årsaker til time er uren hud, akne plager, hudkreft, sjekk og fjerning av føflekker, psoriasis, behandling av svetteplager og utredning av alle typer utslett. Senteret ser et stort antall pasienter fra Drammen ukentlig.

Operasjoner i huden

Alle hudleger ved Oslo Hudlegesenter har lang erfaring innen kirurgisk fjerning av uønskede utvekster og føflekker. Eksempel på hudforandringer som kan fjernes er fettkuler, aldersflekker og talgvorter. Hvis man mistenker hudkreft eller solskader vil prøver bli sendt til en patolog for vurdering.

 

Laser

Behandling av hudsykdommer og plater har utviklet seg betydelig senere år med økende bruk av laser. Oslo Hudlegesenter har de mest moderne lasere til fjerning av sprengte blodkar, pigmentflekker, utvekster i huden, til hårfjerning og tatoveringer.

 

Kosmetisk behandling

Klinikken behandler primært hudsykdommer men har også lang kompetanse i kosmetiske behandlinger for hudforbedring og mot rynker. Vanlige prosedyrer som utføres er bruk av botulinum toksin, hyaluronsyrefiller, laserbehandling og kjemiske peelinger.

 

Fasiliteter ved senteret

Klinikken ser ca. 250 pasienter ukentlig, har tre operasjonsstuer og har et lokale på 600 kvadratmeter. Vi er lokalisert kort kjøretid fra Drammen.

Hudlege Drammen – veibeskrivelse

Fra Drammen kjører til Oslo og Nasjonalteateret. Klinikken ligger mellom Raddison blue hotell og slottsparken. Det er lett å finne gateparkering og det er flere parkeringshus i området.

 

Bestilling av time

Senteret er privat og pasienter fra Drammen kan bestille time selv. Time bestilles på vår nettside (www.oslohudlegsenter.no) eller per telefon 22 03 21 00.